Zákaznická podpora:info@saunapoint.cz

Masážní peelingové soli a krémy do sauny uvolní v sauně vaše smysly

Saunováním očišťujete svoji duši i tělo. Póry se hluboce otevírají, potem odcházejí škodlivé látky z těla a zůstává jen to dobré. Součástí pobytu v sauně může být zároveň také péče o vaši pokožku, které právě zde můžete dopřát blahodárnou masáž, jež ji více prokrví a pomůže lepšímu vylučování škodlivin. Pokožka bude vypadat mladistvě, zvláště pokud použijete současně i naše peelingové soli.

Na co je peeling užitečný

Pokožka je živým orgánem, kterému je třeba také dopřát to, co potřebuje, aby se jí lépe dýchalo. V pokožce odumírají buňky, jež je třeba pravidelně odstraňovat. Peelingem docílíte zjemnění vaší pleti. Je však nutné dodržovat základní pravidlo - peeling by se měl používat maximálně jedenkrát týdně, aby měl blahodárné účinky. Častější peeling by byl kontraproduktivní a pokožce by spíš ublížil.

Bylinné masážní soli pro péči o vaše tělo

V našem internetovém obchodě máme pro zákazníky připravené masážní peelingové soli, jež je ideální používat při saunování. Obsahují výtažky z bylin, které kůži prospívají. Vyzkoušejte například sůl s mátou peprnou, jejíž osvěžující a povzbuzující účinky zpříjemní váš den.

Něžná levandule se v kosmetice a v péči o pleť používá už od starověku. Její jemná vůně uvolňuje mysl a utišuje podrážděné nervy. Levandulová silice v peelingové soli  pomáhá léčit díky svým antibakteriálním účinkům.

Znáte aromatickou vůni santalového dřeva? Toto dřevo je typické hlavně pro oblast Indie, kde se z něho vyřezávají různé sošky, truhličky nebo kazety. Santalové dřevo se používá díky své vůni také v kosmetice i v lékařství, protože má antiseptické účinky. Naše masážní soli se santalovým dřevem vám připraví jedinečný zážitek, jehož výsledkem bude omlazená pokožka.

Jak se masážní soli v sauně používají

Když pobýváte v horkém vzduchu v sauně, póry se otevírají a jimi prostupují ven toxiny. Vaše tělo se očišťuje. Masáží pokožky docílíte zjemnění jejího povrchu. Bylinnou peelingovou sůl si nasypte do dlaně a krouživými pohyby masírujte svoji pleť po celém těle. Vdechujte její vůni a relaxujte. Poté pečlivě ze sebe sůl opláchněte. Pozor dávejte pouze u otevřených ran, kam by sůl v žádném případě neměla přijít.

Medové krémy do sauny

V nabídce našeho internetového obchodu máte také finské krémy značky Mellis.

Jedná se o kosmetiku na přírodní báze bez použití:

  • parabenů a umělých konzervantů
  • parafínového oleje a minerálních olejů
  • syntetických barviv nebo vůní.

 

Medový saunový krém s borovicovou smolou čistí a hojí pokožku. Použité přísady napomáhají unavených svalům v regeneraci. Určitě krém využijete po namáhavém dni, běhu nebo jiných sportovních aktivitách. 

Extrakt bílé rašeliny a výtažky z řebříčku v medovém krému Mellis má na vaši pokožku také relaxační a omlazující účinek. Chcete-li docílit sametově hebké pleti, pak si do sauny s sebou vezměte medový saunový vyhlazovací krém s extraktem z březových pupenů. Obsahuje i vitamíny B, C a některé stopové prvky, které o pokožku jemně pečují. Krém můžete použít na pokožku obličeje, dlaní nebo přidat do vaší koupele. Kromě toho, že pokožka se vám odvděčí mladistvým vzhledem, současně také krém napomůže uvolnit svaly po zvýšené zátěži. 

Až budete v sauně, na dlaň aplikujte přiměřené množství krému, který rovnoměrně rozetřete po svém zpoceném těle. Nechte chvíli působit, aby se v krému obsažené látky mohly do pokožky vstřebat. Na opláchnutí nepoužívejte mýdlo, nýbrž čistou vlažnou vodu.


Naší novinkou jsou medové krémy od finské značky Emendo. Vyzkoušet můžete:

 Tradiční saunový medový krém, medový krém s růží nebo relaxační levandulový medový krém.