Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Veškeré údaje získané od zákazníků užíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytujeme je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

 

Saunový klobouk - HOKEJ

Saunový klobouk - HOKEJ

Vlněný saunový klobouk, hokej Vlna jako dobrý izolant, brání přehřátí hlavy. Díky klobouku se Vám hlava nepřehřívá a saunování si tak prodloužíte. Klobouk doporučujeme všem hokejovým fandům.... více

Vč. DPH 690 

Saunový set CEDR SF-C

Saunový set CEDR SF-C

Saunový set CEDR SF-C Saunové dřevěné vědro 4l s plast. vložkou zabraňující protékání, dřevěná naběračka, přesýpací hodiny 15 min., teploměr / vlhkoměrem. Materiál CEDR. Neváhejte a udělejte radost svým blízkým, kteří našli oblibu v saunování.... více

Vč. DPH 2 290 

HELO saunová kamna VIENNA D

HELO saunová kamna VIENNA D

Helo Vienna D je skvělou novinkou pro domácí sauny. Můžete si vybrat ten správný výkon pro vytápění sauny o velikosti 3 12 m3. Saunová kamna Vienna D mají snadnou instalaci a montáž na stěnu sauny. Kamna Helo Vienna D nabízíme ve třech barvách a třech výkonech. Můžete volit v těchto barvách tyrkysově modrá, elegantní černá nebo bílo šedá. Helo Vienna D je ovládáno externí regulací, která není součástí dodávky. Saunová kamna Vienna D mají prostor pro saunové... více

Vč. DPH 9 117 
 
Košík je prázdný