Zákaznická podpora:info@saunapoint.cz

Bylinné a ovocné saunové směsi saunování zpříjemní

Pro pobyt v sauně je charakteristické, že má kladný vliv na psychickou pohodu člověka. Když vcházíte dovnitř, odkládáte společně se šaty také veškeré starosti a svou mysl pomalu zklidňujete. Pohodové posezení v příjemném prostředí, jímž jemně prostupují libé vůně saunových bylinných směsí, uvolňuje napětí a člověk se cítí odpočatý a plný sil.

Účinky bylinných směsí

Tak jako doma si necháte interiér někdy provonět aromatickými lampami, abyste docílili klidu a pohody, podobně působí směsi bylinek v horké sauně. V našem internetovém obchodě nabízíme různé druhy směsí, ze kterých můžete vybírat. Jejich typickým znakem je vysoká BIO kvalita - na výrobu byly použité pečlivě vybírané byliny z čisté přírody.

Novinkou v naší nabídce jsou bylinné vůně do sauny Nystad v praktickém balení po jednom nebo v dárkovém balení. Můžete vybírat z těchto zajímavých vůní:

Další novinkou od stejnojmenné společnosti jsou Lesní koupele, které vám zpříjemní vaší chvilku relaxace ve vaně nebo v sauně.

Jemnou exotickou vůni nabízí směs s pomerančovými plátky nebo kůrou z pomeranče, která osvěžuje, uvolňuje a zároveň má antidepresivní účinky.

Nabídněte svým čichovým buňkám příjemné aroma rozmarýnu, jenž odstraňuje únavu a který se v kosmetice používá už od starověku.

Vynikajícím prostředkem pro dezinfekci plic je tymián, který naleznete v našem internetovém obchodě v jedné z bylinných směsí do sauny. Nechte provonět vzduch jeho vůní, jenž pomáhá i při kašli, bolesti v krku a nachlazení.  

Jak bylinné směsi správně používat

Použití bylinných směsí v sauně je velmi jednoduché. Stačí vzít nerezovou nebo měděnou misku, jež prodáváme také v našem internetovém obchodě, naplníte ji vodou a do ní vložíte část voňavé směsi. Pak už jen stačí si v klidu v sauně sednout na podložku na lavici, pohodlně se opřít o polštář a opatrně vdechovat aroma, které se bude pomalu uvolňovat.